Together we build the future

INDUSTRIA ALIMENTARA

mixarea pulberilor alimentare

Fie ca este vorba de pulberi instant de bauturi, amestecuri de coacere, condimente, supe instant sau suplimente alimentare - in aceasta industrie exista o varietate de produse a caror calitate depinde de o tehnologie sofisticata de amestecare. Mixarea produselor de baza cu diferite proprietati, cum ar fi dimensiunea particulelor, fragilitatea sau densitatea in vrac, necesita un proces de amestecare bland, dar eficient. Instalatiile AVA flexibile pentru omogenizarea substantelor solide sau solide cu lichide asigura aceste cerinte. Tehnologia noastra avansata asigura o amestecare omogena chiar si a celor mai mici cantitati, ceea ce constituie un criteriu economic cheie atunci cand procesul implica aditivi valorosi. In functie de produsele de baza folosite, AVA va ofera cea mai potrivita tehnologie de mixare pentru o productie la cele mai inalte standarde.

Mixer Orizontal
Industria Alimentara

sterilizarea dinamica a condimentelor

Cele mai multe condimente, cum ar fi chili, piper, chimen sau altele, sunt puternic contaminate cu microorganisme. Multe procese de sterilizare afecteaza caracteristicile produsului cum ar fi gustul, mirosul sau culoarea. Deoarece acestea sunt caracteristici importante de calitate si puncte cheie de vanzare, sterilizarea eficienta si delicata este esentiala pentru crearea unui produs de calitate. Pentru a contribui in acest sens, AVA a dezvoltat instalatii automate care garanteaza o reducere de pana la 5-log a contaminarii microbiologice. Instalatiile lucreaza cu sterilizare dinamica sub presiune, oferindu-va un rezultat de sterilizare fara pierderi de culoare sau aroma. Pe langa aspectele legate de calitate, metoda noastra ofera un proces de sterilizare controlat si extrem de scurt.

Mixer & Uscator Orizontal
Industria Alimentara

amestecare/alimentare cu ulei, apa si grasimi

In industria alimentara, o gama larga de produse este acoperita pentru a raspunde cerintelor pietei. Tehnologia AVA special dezvoltata permite introducerea si distribuirea omogena a celor mai mici cantitati de lichide pentru legarea particulelor sau pentru adaptarea gustului, in functie de cerinta dumneavoastra. Expertiza privind diversele caracteristici ale produsului si procesele de productie asociate este esentiala in acest sens. Oferind acest know-how, ne asiguram ca produsul dvs. va fi conform criteriilor cerute de piata in ceea ce priveste toate particularitatile sale.

Mixere Orizontale
Industria Alimentara

uscarea alimentelor

AVA construieste si dezvolta instalatii pentru diverse etape de uscare, de la uscarea in vid a produsului, pana la uscarea cu aburi sau uscarea prin contact. Datorita formei vasului si a agitatorului, fiecare particula este supusa procesului de uscare. Temperatura si umiditatea sunt mentinute in intervalul dorit prin miscarea constanta a tuturor particulelor, in timp ce supraincalzirea localizata este impiedicata. Acest lucru transforma materiile prime valoroase intr-un produs de inalta calitate, care ofera caracteristicile dorite.

Mixer & Uscator Vertical
Industria Alimentara

All rights reserved • 2019 © ROCOM