Together we build the future

HARDWARE-AUTOMOTIVE

buncare vibrante - stocare si alimentare

Echipamentul de stocare al materialului de tip FVE este o combinatie intre un buncar si un alimentator vibrant. Acesta asigura dozarea controlata a componentelor, inclusiv a materialelor cu tendinta de interblocare. Cu un control infinit variabil al ratei de alimentare, acesta poate fi cuplat cu un sistem de cantarire si integrarat intr-un sistem automat de incarcare. Disponibil in 6 dimensiuni standard, cu capacitati de stocare de pana la 4000 kg.

Alimentatoare
Alimentatoare stocare primara

sisteme automate - alimentare cuptoare

Sistemele complet automatizate cu functie de cantarire utilizate pentru alimentarea cuptoarelor, sunt proiectate individual si dezvoltate in colaborare cu clientii nostri pentru a asigura un flux constant si controlat in cadrul proceselor de tratament termic. Aceasta asigura o eficienta optima a cuptoarelor si, astfel, ocalitate ridicata a produsului finit.

Alimentatoare - tratament termic
Sistem de cantarire

manipularea produselor cu tedinta de interblocare

Modul de actiune a alimentatoarelor FVE permite ca produsele cu tendinta ridicata de interblocare, cum ar fi suruburile si cuiele, sa fie manipulate eficient si sa fie descarcate cu o viteza controlata pe echipamentele de ulterioare de pe linia tehnologica.

Alimentatoare
Produse cu tendinta de interblocare
Incarcarea cuptoarelor
Rezistenta la temperaturi inalte

alimentarea directa a cuptoarelor

Alimentatoarele speciale de tip CC rezistente la temperaturi de pana la 900 grade C sunt utilizate pentru descarcarea directa pe cureaua din interiorul cuptorului. Pot fi livaret fie cu transmisie electromagnetica infinit variabila, fie cu motoare dezechilibrate cu viteza de alimentare fixa.

gas proof furnace feeders

Alimentatoarele de tip CC sunt dotate cu flanse de etansare pentru a respecta cerintele referitoare la gaze. Alimentatoarele pot fi actionate electromagnetic cu posibilitate de reglare a debitului infinit variabila sau prin motoare dezechilibrate cu viteza de alimentare fixa.

Alimentare cuptoare termice
Tratament termic
Alimentare in strat controlat
Perii pentru controlul stratului

alimentare in strat controlat

Pentru a asigura o descarcare a componentelor intr-un strat controlat pe echipamentele premergatoare din fluxul tehnologic, sunt utilizate perii motorizate personalizate si montate chiar deasupra alimentatorului de transfer. Acestea includ sisteme reglabile pentru a deservi diversele dimensiuni ale produselor.

sistem ridicare & basculare (static)

Folosit pentru incarcarea alimentatoarelor de depozitare primara, sistemul de ridicare si basculare este disponibil in dimensiuni standard pentru a ridica pana la 2500kg si atinge inaltimi de basculare de pana la 5M. Optiunile standard permit sisteme de prindere manuala sau automata si diverse niveluri de securitate. Acestea pot fi integrate complet in sistemul de alimentare ulterior cu scopul unei automatizari totale.

Lift pentru descarcare
Incarcare & Descarcare

sistem ridicare & basculare (mobil)

In cazul in care exista un numar de sisteme de alimentare in linie, poate fi utilizat un singur sistem de ridicare si basculare care ruleaza pe sine de ghidare. Acest lucru permite utilizarea optima a echipamentelor si o eficienta sporita.

alimentarea bolurilor vibrante

alimentatoarele de stocare de tipul  FVE cu functie de control infinit variabila si pornire/oprire instantanee sunt utilizate pe scara larga pentru incarcarea alimentatoarelor de tip bol. In functie de capacitatea de stocare selectata, acesta poate garanta ore de functionare continua.

Alimentatoare
Alimentarea bolurilor vibrante

alimentare in bazinele de galvanizare

Sisteme de alimentare automatizate, proiectate individual si dotate cu functie de  control al greutatii pot fi utilizate in procesele de galvanizare. Portile optionale pentru retinerea materialului sunt folosite cu scopul de a evita caderile de material intre sarje.

Alimentatoare
Tratamente de placare

All rights reserved • 2019 © ROCOM