Together we build the future

Mediu & reciclare

tratamentul prafului, slamului si al substantelor lichide

Praf, cenusa, slam, precum si multe alte produse sunt umidificate, lichefiate, stabilizate sau granulate cu ajutorul tehnologiei AVA. Rezultatul final dupa procesare se gaseste sub formaunui produs final care poate fi transportat in scopul depozitarii sau al reciclarii.

tratamentul termic al solurilor, slamurilor, suspensiilor sau altor deseuri periculoase

AVA dezvolta si livreaza solutii complete la cheie (mobile) pentru procesarea materialelor reciclabile sau al deseurilor, adaptand intotdeauna echipamentele nevoilor beneficiarului.

Cateva exemple de astfel de aplicatii includ tratamentul filtrelor contaminate sau al slamului decantat, tratamentul solului contaminat, al deseului din mercur sau chiar recuperarea solventilor utilizati in proces.

Mixere & Uscatoare Orizontale
Mediu & Reciclare

manipuarea materialelor radioactive

AVA furnizeaza sisteme special proiectate pentru evaporarea sau desecarea slamurilor si rasinilor schimbatoare de ioni care sunt generate din operatiunile centralelor nucleare. Acestea, precum si alte produse reziduale cu un grad inalt de radioactivitate pot fi procesate prin tehnologia AVA de malaxare inainte de a fi depozitate. Pentru aplicatii care implica inlaturarea siturilor contaminate, apele reziduale si  slamurile sunt concentrare in evaporatoarele AVA, care reduc volumul acestora, reducand astfel costurile cu depozitarea.

Mixere & Uscatoare Orizontale
Mediu & Reciclare
Deseuri Periculoase
Mediu & Reciclare

sterilizarea deseurilor periculoase

Malaxoarele reactoare AVA sunt ideale in aplicatiile care necesita sterilizarea aburului provenit de la deseurile periculoare. Sistemul actioneaza ca si o autoclava, iar temperatura si presiunea pot fi ajustate in functie de standardul aplicabil. Procesele tipice includ tratamentul apei infestate, al deseurilor spitalicesti sau de laborator. Instalatiile AVA pentru sterilizare sunt deseori livrate in versiunile sale mobile, spre exemplu pentru a putea fi folosite in cadrul spitalelor temporare sau pe navele de croaziera.

conveioare amplasate la evacuarea cuptoarelor

Conveioarele vibrante tip CCU sunt utilizate pentru colectarea si transportul zgurii fierbinti direct din punctele de descarcare ale cuptorului. Aceste echipamente sunt de asemenea utilizate pentru transportul zgurii umede. Ideale pentru functionarea continua 24 de ore si antrenate de motoare vibratoare au de regula o latime de 800, 1000 sau 1250 mm si lungimi de pana la 20M.

scalpere

Ciururile vibrante de tip SCU sunt folosite pentru a sclapa materialul supradimensionat, inainte de transportul materialului rezidual in groapa de zgura. Acestea sunt situate de obicei imediat dupa transportoarele de iesire ale cuptorului.

Transportoare Vibrante
Mediu & Reciclare
Scalpere
Mediu & Reciclare
Conveioare Tubulare
Mediu & Reciclare

recuperarea fractiilor fine de material

Cenusa proveita din incinerare si fractiile fine care ar putea provoca poluarea mediului pot fi colectate si transportate de conveioare tubulare vibrante tip COU, care sunt complet inchise si impiedica astfel poluarea atmosferei. In functie de designul fabricii, motoarele de antrenare pot fi montate fie sub sau deasupra tubului. Acestea sunt disponibile in 6 diametre standard intre 160 - 560mm si au lungimi de pana la 10M.

Conveioare pentru depozitarea zgurei

Transportoarele vibrante ade tip CCU sunt utilizate pentru incarcarea groapei de zgura. Sunt potrivite pentru manipularea zgurii fierbinti sau umede si permit o functionare continua de 24 de ore. Designul lor permite montarea pe podea sau suspendarea. De obicei, au o latime de 800, 1000 sau 1250 mm, cu lungimi care pot atinge 6M.

Conveioare Vibrante
Mediu & Reciclare

Conveioare pentru distribuirea materialului

In locul incarcarii in gropile de zgura, conveioarele vibrante de tipul CCU actionate de un motor vibrator, permite o distribuire uniforma a materialelor reziduale in recipiente si bene. Unitatile de pana la 6 metri lungime pot fi montate pe mese rotative.

Conveioare Vibrante
Mediu & Reciclare

All rights reserved • 2019 © ROCOM