Together we build the future

MINERALA & EXTRACTIVA

 

alimentatoare primare grizzly

Amplasate sub buncare pentru piatra cu dimensiuni de pana la 2M, alimentatoarele Grizzly pot atinge 10M lungime & 2M latime si pot procesa pana la 2000 TPH. Acestea sunt prevazute cu un design Heavy Duty care integreaza sectiunea Grizzly pentru sortarea materialului si alimentarea adecvata a echipamentelor ulterioare. Pot fi antrenate de unul, dou sau chiar trei excitatoare mecanice, la randul lor puse in miscare cu ajutorul motoarelor electrice sau hidraulice.

Grizzly
Manipulare primara

alimentatoare heavy duty

Pentru aplicatiile cele mai grele sau de mare capacitate, alimentatoarele proceseaza piatra bruta sau obtinuta dupa concasarea primara si sunt capabile sa reziste incarcarilor de mare impact. Cu dimensiuni de pana la 10 M lungime si 4 M latime, capacitatile variaza intre 500 - 3000 TPH. Cu un design Heavy Duty specific, sunt actionate fie de excitatoare mecanice, fie de motoare vibratoare, oferind sicu optiunea pentru controlul variabil al vitezei de alimentare.

Alimentarea concaselor cu con
Debit constant

alimentarea concasoarelor con

Alimentatorul modular FCE cu antrenare electromagnetica variabila este utilizat pentru alimentarea concasoarelor de tip con, secundare si tertiare. Cu control manual sau automatizat, acestea pot mentine un debit constant al materialului, pentru o performanta optima de strivire. Cu latimi standard de la 400 - 1250 mm, acestea acopera capacitati de pana la 500TPH. Aceste alimentatoare sunt, de asemenea, folosite si pentru alte tipuri de concasoare.

Alimentatoare
Procese Heavy Duty

ciururi vibrante

Disponibile intr-o configuratie de 1, 2 sau 3 etaje, acestea pot avea pana la 10 M lungime si 3,6 M latime. Ciururile sunt fie inclinate cu ax necompensat, fie orizontale cu excitatoare mecanice sau motoare vibratoare. Sitele utilizate pot fi realizate din otel, cauciuc sau poliuretan - tensionate sau modulare.

Ciur Inclinat
Sortare eficienta

tambur spalare agregate

Pot fi folosite pentru indepartarea argilei si a altor reziduuri, sau in mod alternativ pentru spalarea si recuperarea mineralelor necesare, inclusiv fosfat si argila. Echipamentele sunt dotate cu protectie din cauciuc foarte rezistenta si sunt disponibile in 4 diametre si 3 lungimi, cu capacitati ale solidului de la 80 la 650 TPH.

Tambur de Spalare
Spalare agregate

ciururi cu spalare

Gama intreaga de ciururi inclinate si orizontale poate fi echipata cu duze de pulverizare pentru a realiza o functie de spalare si clatire. Aceasta sunt folosite in procesarea agregatelor de cariera sau balastiera sau pot fi de asemenea amplasate in conjunctie cu alte echipamente: de exemplu, inaintea sau dupa tamburii de spalare.

Ciur cu Spalare
Spalare agregate

ciururi desecatoare

Usually following a bucket wheel or washing screw, the screens are installed on a 3 degree incline, to finally remove excess water and impurities, and reduce the retained moisture content. Driven by either mechanical exciters or unbalanced motors, the screens range from 500 - 3600mm wide.

De regula, sunt pozitionate dupa o roata desecatoare sau un snec de spalare si au o sunt i inclinatie de 3 grade, pentru a contribui la eliminarea excesului de apa si a impuritatilor, precum si pentru a reduce umiditatea reziduala a materialului. Actionate fie de excitatori mecanici, fie de motoare vibratoare, ciururile variaza de la 500 la 3600 mm latime.

Ciur Desecator
Desecare agregate

All rights reserved • 2019 © ROCOM