Together we build the future

Compania Schrage produce transportoarele tubulare cu lant si discuri sub diverse configuratii: orizontal, vertical, oblic sau o combinatie intre acestea. De asemenea, sistemele sunt disponibile plecand de la cele 5 dimensiuni standard: 115, 135, 160, 200 si 270, care sunt adaptate procesului dvs. prin optimizarea parametrilor precum viteza, materialele din care sunt confectionate sistemele sau design-ul acestora. Astfel, este posibila manipularea materialelor toxice, abrazive, corozive, explozive sau cu tendinta de lipire, chiar si la temperaturi foarte ridicate. Transportoarele pot ajunge la dimensiuni de 60m (orizontal) sau 40m (vertical) si pot fi utilizate pentru produse cu diverse specificatii. Caracterul modular al acestor echipamente confera atat flexibilitate, cat si aplicabilitatea eficienta intr-un numar aproape nelimitat de procese.

ECHIPAMENTE

ORIZONTAL, VERTICAL SAU COMBINATIE INTRE ACESTEA

Datorita flexibilitatii extrem de ridicate, transportoarele Schrage sunt utilizare pentru o multitudine de aplicatii si produse. Dimensiunile compacte, mentenanta redusa, usurinta in utilizare, precum si consumul electric foarte redus, sistemele sunt intalnite in tot mai multe procese.

Flexibilitatea lor se naste din caracterul modular care le transforma intr-un sistem realizat individual de la caz la caz. Design-ul, materialele din care sunt confectionare si viteza sunt atributele adaptate intocmai parametrilor Dvs. specifici.

DESCARCARE BIG BAGS SAU ALTE UNITATI

Pe langa functia lor de baza, transportoarele pot fi utilizate in combinatie cu diverse statii de produse in vrac. Fie ca vorbim despre Big Bags, saci sau pungi, Schrage are solutia potrivita si adaptata aplicatiei. In plus, sistemele pot fi proiectate pe structuri fixe sau mobile pentru un optim de versatilitate si performanta.

Pe langa functia implicita de dozare a produsului cu un debit constant, echipamentele pot fi amplasate pe celule de cantarire, oferind astfel functiile de cantarire si control al cantitatilor vehiculate.

SISTEME DE INCARCARE - DESCARCARE MOBILE

Dedicat manipularii produselor in vrac, fie ca vorbim despre incarcarea sau descarcarea acestora din diverse unitati, Schrage este axat pe dezvoltarea sistemelor care presupun transportul produselor si care sunt menite sa eficientizeze productivitatea si performanta procesului Dvs. Atributele principale care caracterizeaza sistemele se refera la: mobilitate, usurinta in instalare, transport gentil, schimbari frecvente ale produselor, reziduuri minime, etanseitate la praf, design compact. Binenteles, nu ne limitam la acestea.

AVANTAJE ALE TRANSPORTOARELOR SCHRAGE

Sistem inchis, etans la praf

Poate fi pornit cu produs in interior

Grad scazut de distrugere a materialului

Multidirectional, inclusiv complet vertical

Posibilitate functie cantarire si dozare

Permite multiple guri de incarcare / descarcare

Consum energetic redus

Mentenanta redusa: lipsa filtre, lagare sau alte elemente 

FISE 

TEHNICE

FLAT TCC
UPRIGHT TCC
VERTICAL TCC

VIDEO

 

CONTACT

Date de contact

Phone: +4 (0)21 312 22 41

Fax:      +4 (0)21 313 73 81

E-mail:  contact@rocom.ro

Sediul Central

Mihai Eminescu nr. 81, Sector 2, 

Bucuresti, Romania

All rights reserved • 2019 © ROCOM