Together we build the future

SKAKO VIBRATION este un partener care actioneaza cu un nivel ridicat de profesionalism pe baza expertizei dobandite de-a lungul anilor si este specializat in proiectarea, dezvoltarea, furnizarea si comercializarea echipamentelor vibrante cu scopul manipularii, transportarii si sortarii materialelor solide in vrac. Scopul principal al SKAKO VIBRATION este de a dezvolta solutii, folosind tehnologia de inginerie a vibratiilor, pentru a satisface nevoile individuale si actuale ale clientilor, consolidand simultan pozitia lor pe piata lor si oferind valoare adaugata afacerii acestora.

HIDR

Reprezentand echipamentul principal din liniile de sortare ale mineralelor, ciururile vibrante SKAKO pot fi livrate in versiunea traditionala inclinata, precum si in cea orizontala, si pot fi dotate cu functie de spalare sau desecare. In plus, echipamentele pot fi proiectate in versiunea deschisa sau complet carcasata in functie de specificul aplicatiei.

Special concepute pentru cele mai grele procese, alimentatoarele si scalperele heavy duty si-au dovedit eficienta in cele mai dificile conditii. acestea combina in aceeasi unitate atat functia de sortare, cat si cea de alimentare a concasoarelor sau a echipamentelor ulterioare.

Acest tip de echipament este utilizat in general pentru spalarea aagregatelor, dovedind o eficienta foarte ridicata. In functie de atributele tehnice ale produsului procesat si ale celui final, beneficiarul va fi sfatuit sa opteze intre tamburul de spalare sau log-washere.

Cu scopul de a oferi o sortare eficienta, ciururile vibrante sunt intensiv utilizate in multe alte industrii care necesita capacitati mai reduse sau o manipulare mai blanda a materialului sub forma pulverulenta, granulara si nu numai.

transportoarele si alimentatoarele reprezinta o modalitate extrem de eficienta de a manipula, doza si transporta diverse materiale in vrac sau produse finite.

O solutie excelenta din punct de vedere al eficientei si al costurilor, utilizata pentru procese semi-automate de impachetare a produselor. Sistemul efectueaza incarcarea si descarcarea diverselor cutii, alimentarea, cantarirea si dozarea pe baza unor parametri predefiniti.

studii de caz

Sortare si inspectie
Electroplacare
Alimentator-sortator
Sisteme turnatorii
Masa hidraulica
Reciclare cupru
Alimentare cuptoare
Sistem dozare si ambalare

VIDEO

 

CONTACT

Date de contact

Phone: +4 (0)21 312 22 41

Fax:      +4 (0)21 313 73 81

E-mail:  contact@rocom.ro

Sediul Central

Mihai Eminescu nr. 81, Sector 2, 

Bucuresti, Romania

All rights reserved • 2019 © ROCOM